SD Junior Battle

De eerste 100% junior contest in Skateland Rotterdam op zaterdag 29/04/2023.

Alleen voor riders tot en met 14 jaar

Deze park contest is voor junior riders van elk niveau. Het maakt niet uit of je nog een beginner bent of al de gekste tricks gooit. Dit is de juiste contest voor jou! Categorieën gebeuren op basis van leeftijd: -8, -10, -12 en tot en met 14, dus de ideale kans om wedstrijdervaring op te doen met jouw leeftijdsgenoten. Er zijn dikke prijzen voor elke categorie!

Je krijgt 2 runs om je beste tricks te tonen in kwalificatie en 2 runs in de finales. We zorgen voor extra uitleg voor en tijdens de wedstrijd voor alle riders, dus als je nog nooit aan een contest hebt meegedaan is dit de ideale kans voor jou!

Inschrijving hier verplicht! Inschrijving is €9.95 per rider (inkom Skateland niet inbegrepen). Je kan ook gewoon komen kijken en vrij rijden met de scooter familie de hele dag! Daarvoor moet je niet inschrijven.

Timing:

 • Aanmelden tussen 10u en 10u30, start contest om 11u
 • Prijsuitreiking om 17u30
 • In de avond vind ook de WeAR Bowl Masters plaats in Skateland, dit is een aparte contest met aparte inschrijvingen, maar als je wil kan je natuurlijk wel aan beide meedoen. Meer info hier.

DIKKE PRIJZEN VOOR:

 • Beste riders van -8, -10, -12 en tot en met 14
 • Beste girl rider in elke categorie

  LOCATIE:

  Het park gedeelte in Skateland Rotterdam (NL)

  SPONSORS:

  De contest wordt georganiseerd door WeAR, SprayDesigned en TSL. Sponsors zijn WeAR, SprayDesigned, TSL, Chilli en Striker.